Türkiyenin En İYi Üniversitesi ve En İyi Bölümü
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

2007-11-22 (12:11)
Nil Hayat (nilife)
Nil Hayat (nilife)
benimde öğrencisi olduğum süper bir ünv..düşüncelernze katılıyrm
2008-01-07 (20:22)
Eylem Ünal (eylemeylem)
Eylem Ünal (eylemeylem)
EN İYİ ÜNV. BİLKENTSE ODTÜLÜLER TÜRKİYE DERECESİ YAPIP BİLKENTE GİTMEYENLER HALT YEMİŞ OZAMAN....yok artık okadar da değil....
bilkent kötü demiyorum ama ben bilkent gelmesine rağmen yazmadım 12mlyrı verp 15i veremeğmden değil Gülümsüyor çünkü önemli olan hangi ünv.de hangi bölümün eğitminin iyi olduğu....
Tabi ben hukuk seçtğm için yazmadm her bölümde demiyorm ama hukukta bilkentten iyi...
2008-09-10 (02:53)
Muxo Denir (muxo)
Muxo Denir (muxo)
çoluk çoçuk gibisiniz. neyin tartışmasını yapıyonuz. ii üniversite bölümüne ve hocalarına göre deişir. dar düşünmeye gerek yok. ama hai odtününde bi adı var yani...
bide şöyle dyim. bilkent üniversitesi burjuva bi üniversite.. çogu ögrencilerin havasından yanına yaklaşamazsın.birçogu zengin züppe. kendini begenmiş insanlardır.. ( BURSLU VE BAZI PARALI ÖGRENCİLER HARİÇ) Egitim koşullarına gelince sonuçta patron üniversitesi bir sürü yerden para geliyo ve imkanları o yüzden biraz daha rahat. ama ben olsam o burjuva rahatlıyla RAHAT EDEMEM. Bide hiç bi zaman müşteriymişim gibi bakılmaktan hiç hoşlanmam.BEN MÜŞTERİ DEİLİM!!!!
2008-09-10 (13:59)
Aslı Aslı (xx55)
Aslı Aslı (xx55)
hacettepe ing tıp tartışmasız EN İYİ ÜNİV VE BÖLÜM.
2008-10-12 (03:34)
Burak Taşkın (cingozzz)
Burak Taşkın (cingozzz)
Betcile demiş ki:
ben sunu anlayamiyorum... bi kere bir insan akli basinda degilse, zaten oss sinavinda da Bilkent'in istedigi kadar bi puan yapamaz, cunku sorumsuzdur, dediginiz gibi akli basinda degildir ve sorumluluklarini yerine getirip ders calismadigi icin zaten o universiteye giremez ki.... ben anlayamiyorum yani bu sekilde tavir takinmanizi. benim ablam da Robert Koleji'nde okumustu liseyi. Robert Koleji de istanbulda sizin dediginz gibi, zengin zuppelerin gittigi bir okul diye bilinir. halbuki alakasi yoktur. cunku herkes "akli basindadir" dersler agirdir. herkes sorumluluklarinin bilincindedir ve bunlari yerine getirir. bahsettiginz zengin zuppeler de iki elinin parmagini gecmez, ve onlar da kendi hallerine birakilir. kaldi ki bu sayi devlet universitelerinde de vardir. sonucta her yerde, her tipten adam vardir nihayetinde. bilkent vea robert gibi belli puan isteyen okullarda bu sayi cok da farkli degildir. robertteki insanlarin cogunu bende taniyordum, ama dediginiz gibi degil bu insanlar. bence biraz fazla on yargili oldugunuzu dusunuyorum ben....
dalga geçiyorsun heralde , benim arkadaşlarım barajı zor geçtiler bilkente gittiler. Kimse kusurma bakmasın ama zaten barajı geçemeyen arkadaşlar idiot demektir.

2. si
diğer arkadaş bilkentte okumak ayrıcalıktır demiş yaaa Çok mutlu Barajıı geçen herkesi alıyorlar yeterki paran olsun, sen ne ayrıcağından bahsediyorsun. Hadi boğaziçi veya odtü desen anlarım, çünkü ordakiler birşeyleri hakedipte gitmiştir. Para veren herkes bilkentte okuyaibilir saçma sapan yorumlar yapmayalım lütfen.
yorum yapmadan önce bi öss kılavuzuna göz gezdirin.
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234