kimmiş bolu'yu sewen?!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2007-09-10 (21:29)
Oguzhan Boyacı (oguzhannn)
ben yeni kayıt oldum içimi kararttın Çok mutlu
Bi bolulu olarak cvp vermek boynumun borcu oldu 2007-09-19 (05:58)
Mrhba arkadşlar özellikler bolulu insanlara ot ağaç tabiri kullanan arkadaşlar mrhb sizler yediğiniz tasa eden cinslerdensinz sanrm insanlar öyle bahsettiğin gibi değiller ünili öğrncleri sevnler var sevmynler var ama şunu bilin ki kimse kimseye karışmaz.. ık kadar dediğiniz yerin yaşam şartları uygun eğlence alanları fazla yok bi mecburiyet caddesi die tabir ettiğim izzet baysal caddesi var orda bulduğun yerde takılırsn gitcek daha yer var ama sen bilmiyorsn öğrenemediysen senin sorunun ha birde ıçı kalkıklık yapıp kimsesiz kalırsan eğlencede yapamazsn insanlarına lafı olan insanları beklerim bolulu olarak ürkmeyin bişi yapmıycam insanlık göstercem ha gerekirse sizin dildende konuşuruz beni kasmaz akıllı konuşun can sıkmayın ünide güzel memlekette insanlarıda küçükse çok eğlencek yeri yoksa hocaları 2else insaları kötüyse **** gidin başka yerde okuyun istbl güzeldir mesela insanları akşam çık bakim bi caddede yürü hangi parçanı bulcan sabaha delirmeyin insanı sude sana gelince desteklerinden dolayı teşekkürler
2008-08-16 (20:12)
Kubilay Oral (kubilayoral)
Kubilay Oral (kubilayoral)
Sen Avrupadan falan mı geldin yaw. Sen resmen anadolu insanına küfretmişsin. Seni orda ezerlerdi ama nasıl sağsın hala anlamadım.
2008-08-27 (01:24)
Özgün Özbey (asker kız)
Özgün Özbey (asker kız)
yaptığın ukalalıktan başka bişiy değil
klasik cadde çocuğu muhabbeti
2008-08-27 (03:37)
Mete Kış (Lonelylowe)
Mete Kış (Lonelylowe)
Ne cadde çocuğu ya klasik apaçi muhabbeti bunlar.Bolu'ya eğlenmeye içmeye mi geliyorsunuz okumaya mı?HAyır amacınız okumak değil okulda kendi aleminde marjinal olma çabası ise hiç gelmeyin.Orası bir eğitim kurumu serseriliğinizi gidip içine ettiğiniz bağdat caddesinde yapabilirsiniz.
2008-08-27 (14:38)
Özgün Özbey (asker kız)
Özgün Özbey (asker kız)
Lonelylowe demiş ki:
Ne cadde çocuğu ya klasik apaçi muhabbeti bunlar.Bolu'ya eğlenmeye içmeye mi geliyorsunuz okumaya mı?HAyır amacınız okumak değil okulda kendi aleminde marjinal olma çabası ise hiç gelmeyin.Orası bir eğitim kurumu serseriliğinizi gidip içine ettiğiniz bağdat caddesinde yapabilirsiniz.

katılıyorum.......
2008-09-17 (09:41)
hyr sevmiosan çek git ne bok yemeye duruosunki seni tutanmı war. Zamanında daha ii biyer kazansaymışın ukalalığın anlamı yok.
2008-09-25 (11:06)
Tuğçe Gençtürk (sophiam)
Tuğçe Gençtürk (sophiam)
Arkadaşlar Ankarada yaşıyorum buyıl yerleştim bu okula.öss sürecinde tercih listemi hazırlarken hiç şüphe duymadım boluyu yazmakta ve buranın geldiğine de çok sevindim çünkü istediğim bölümdü.
boluyu öncesinde hiç görmemiştim ta ki kayıda gelene kadar.Ankarada doğup büyümeme rağmen demedim ki napcaz burda ya gezilcek yer yok falan.bolunun doğası yeter en başta. Ankara'da her yer trafik,insanlar,kalabalık,pis hava...vs (tabi güzel yönleri de yok deil.Puanım Ankaraya yetti de ben mi okumadım)
bolunun doğası bir yana bence üniversite olarak da kendini geliştirmekte olan,belli bi düzeye gelmiş bi okul. en başta vakıf destekli ilk ve tek devlet üniversitesi. bu çok önemli.
insan okumasını bildiği her yerde okur... ben çok sevdim boluyu ,insanlarını..
Ankarada birine adres sorduğun zaman başından atmak için bilmiyorum diyebiliyor ama boluda insanlar gerekirse kendi götürüyor o adrese.
Her şeyin küçüğü sevilir: bebekler gibi, kuşlar gibi,goncalar gibi...
ve benim artık bir yanım Bolu'lu bundan da şeref duyuyorum................. Göz kırpıyor Çok mutlu
2008-09-28 (19:56)
Tebrikler tuğçe hoş geldin aramıza
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123