Sabit ***HOCALARLA YAŞANAN ANILARINIZ VE YORUMLARINIZ***
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 24
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa

"Islak bir öpücük, acele bir cinsel birleşmeden daha iy 2005-07-10 (12:46)
Kirkagac (kirkagac)
Kirkagac (kirkagac)
ÖPÜŞMEK CİNSEL İLŞKİDE ÖNEMLİ M?
BENCE Mİ HAYIR CÜNKÜ BEN BEKLEYEMEM
2005-08-20 (20:53)
Overcast (overcast)
Overcast (overcast)
tatildeydim eski hocalarımdan birini gordum (din hocası) ve aklıma onunla ilgili bir anıyı paylaşayım diye düşünürken aklıma o ve kendimle ilgili bir anı geldi işte diyalog::::::
-hocam haywanların ruhları warmı?
-yok
-bunlar ölünce nereye gider
-cehennemin dibine
-yanlış olmasın hocam benim balıklarım wardı we allaha inanmıyorlardı ama arkadaş onları cennette görmüş
-nasıl yani?
....bu canım hocamızın dewreler cabuk ısınırdı konuyu,sorulan soruyu falan unutur giderdi..bizde huyunu bildiğimizden yüklendikçe yüklenirdik ve bir dirsek darbesi salladığım sıra arkadaşım konuya daldı....
-ewet hocam ben gördüm dün okul çıkışında gördüm.beraber gidiyorlardı
-okuldan mı kacmışlar? sınıf durumu caktırmamak için fısır fısır güler
-yok hocam galiba müdürden izin almışlar ama aileleri bilmiyormuş
-eee genclik işte.bizde yaptık cocuklar zamanında.boşwerin.sende soyleme ulu orta yerde!
-yok hocam soylemem... dedim we tenefuse kadar nasıl bir sabırsa kısımca kıpkırmızı waziyette sessizce bekledik

bu olayda hiçbir abartma uydurma mewcut değildir....
sizinkiler hiç bişey 2005-08-23 (09:45)
Zapatista (zapatista35)
Zapatista (zapatista35)
lise sondayken(şuan üniverisitedeyim) öss ye yakın hocalar ve öğrenciler bi etkinlik yapalım dedik ve kararlaştırdık. herkes bişeyler getircek poğaça kek cart curt falan bana da içecek olayı düştü. tabi ben de 2,5 lt lik fanta ve kola aldım 2 şer tane bir adet te VOTKA aldım ve hepsinin içine boşalttım eşit miktarda. önce bikaç kişi bunlar neden açık diye bıdı bıdı etti ama tuzluları yiyince hepsi dadandı içeceklere tabi bünyesi zayıf olan bazı arkadaşlar (özellikle kızlar) kafayı buldu gündüz gündüz. acaip komediydi ya salak salak oynayanlar ağlayıp zırlayanlar (neden ağlıyorsa). çoğu öğleden sonra gelmedi tabi. ama sonra yaptığım anlaşıldı ufaktan kızdılar.
2005-08-27 (20:09)
Ufukaltuntas (ufukaltuntas)
Ufukaltuntas (ufukaltuntas)
Arkadaşım kompozüsyon yazılısında defterden kopya çekmeye çalışıyordu...
bu hocalar 2005-08-29 (19:35)
Rugbyboy (RugbyBoy)
Rugbyboy (RugbyBoy)
benimm olayda şöle abi.okul sonlarına doğru biyoloji sınavımız vardı. tabii sınıf çalışmadı yine. herkes kopya tezgahını kurdu. sınav başladı. koray die arkadaş var. sıranın altında kopya çekerken yakalandı ve hocamız koraya sende kopya çekersen nolcak sınıfın hali dedi. alla allah yaw. sanki koray harward mezunu
2005-09-01 (20:45)
M.Seyfettin Akbel (seyfo87)
olay lisede almanca dersinde geçiyoo. almancacımız almanyada büyümüş biriydi. biraz da saftı.. türk öğrencilerin huylarını bilmiyordu.
bi gün derse girdiği sırada sululuk olsun diye telefondan kedi sesi çıkardık. hoca: çıkarın o kediyi sınıftan dedi. baktık ders kaynatılmaya çok müsait bunu malzeme yaptık. bikaç dakika kediyi çıkarıyoz diye oyaladık . ondan sonra kalktım: hocam sesi ben çıkarıyorum dedim. bidaha yap bakiyım dedi. ben ağzımı kımıldatıyorum, yanımdaki arkadaş telefondan kedi sesi çıkarıyo... hocayı yarım saat kandırdık. hoca bana hayran kaldı. ayyy nası yapıyosun Allah vergisi hayret
bidaha yaap lütfen dedikçe sınıf yıkılıyo...
2005-09-01 (20:47)
olay lisede almanca dersinde geçiyoo. almancacımız almanyada büyümüş biriydi. biraz da saftı.. türk öğrencilerin huylarını bilmiyordu.
bi gün derse girdiği sırada sululuk olsun diye telefondan kedi sesi çıkardık. hoca: çıkarın o kediyi sınıftan dedi. baktık ders kaynatılmaya çok müsait bunu malzeme yaptık. bikaç dakika kediyi çıkarıyoz diye oyaladık . ondan sonra kalktım: hocam sesi ben çıkarıyorum dedim. bidaha yap bakiyım dedi. ben ağzımı kımıldatıyorum, yanımdaki arkadaş telefondan kedi sesi çıkarıyo... hocayı yarım saat kandırdık. hoca bana hayran kaldı. ayyy nası yapıyosun Allah vergisi hayret
bidaha yaap lütfen dedikçe sınıf yıkılıyo...
2005-09-02 (13:23)
Nazlıcan (nazlıcan)
Nazlıcan (nazlıcan)
lisedeyken ismi meziyet olan bi hocamız vardı tabii biz ona meziyet etme bize eziyet diye lakap takmıştık bu hocada amma kıldı ama kızların saçlarının sürekli örülmesini isterdi kurtulmak için saçlarımı kestirmiştim ama diğer arkadaşlar benim kadar şanslı değildi bi gün kız arkadaşlar ön sırada oturuyo savaş ismindeki çocukta arka sırada kızların saçı uzun vede örülmüş şekilde tabii bizim savaş kızların örgülerini çarpazlamasına birbirine bağlamış hocanında arkadaşı kaldıracağı tuttu :
hoca:kızım şule tahtaya kalk ve şu cümleyi öğelerine ayır
şule :tamam hocam kalkıyorum
şule :ıhhhh......ayyy hocam kalkamıyorum..
hoca:kızım neden ????? sözlü notun sıfır geliyo haberin olsun
şule : hocam saçımı bağlamışlar ....
hoca:sözlü notuna sıfır veriyorum
ayrıca buda yetmemişti iki kız arkadaşımızı vede savaşı dışarıya atmıştı ....olan bizim kızlara olmuştu ama savaştan intikamlarını almışlardı canlarım benim yaa Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor
2005-09-03 (22:28)
Eceykal (eceykal)
Eceykal (eceykal)
bizim bi turkcecimiz vardi.ismi Baykara.cok sert bi ogretmen olmasina ragmen cok severdik kendisini.hoca ders anlatirken bazi laflari tum sinifin kopmasina neden olurdu.biz o laflari aldik ve kendi dusuncelerimizle düzenledik:

BAYKARA'DAN iNCiLER:

** " bana kalsa sinifta ku$ ucurtmam"=sinifta ne kusu hocam???

** "yani yumu$agim diye üste cikmayin"= sizmi??yok artik daha neler

** "söyleme, ne?"=ama karar verin yaaa!?!
2005-09-03 (22:46)
Eceykal (eceykal)
Eceykal (eceykal)
tarih 1 nisan 2005
haliyle hocalara $aka yapilio.
bizde matematikçimize güzel bi oyun hazirladik.matematik dersimiz o gün üst üste 2 saatti.nesse gecelim oyuna...

kiz ba$rol oyuncusu: ben (o gün 2ders saatinden yirtmi$tim Çok mutlu )
erkek ba$rol oyuncusu: sercan

ilk dersten once teneffüsde makyaj ve malzemeler hazirlandi.ben hasta rolü yapicaktim.ders ba$ladi.bn yazi falan yazmiyor siraya kapanmi$ uyuyodum(güya).arada sirada hocadan izin isteyip wc ye falan gidiodum.ilk ders hocaya benim hasta olduguma inandirdik.
2. saat hoca geldi dersini anlatio.bn yie siraya kapandim falan.daha sonra izin isteyip wye gittim.we orda sakli bulunan po$eti alarak yeniden sinifa gittim.güya kendimi cok kötü hissediodum.hocaya soleyip arka sirada oturan sercan'in yanina gectim.bi 5dk gectikten sonra bnden kusma sesleri cikmaya ba$ladi.gayet inandirici oldu we hocada bi panik tanrim o ani gormeniz lazimdi.ben o sesleri çikarirken sercan siranin altindan po$ete su doldurdu.ebn sesleri kestim ve ayaga kalktim.
-hocam ya ben kustum?!?
-kizim çik hemen disari
o anda sercan elimdeki po$eti aldi ve siranin altindan simidi cikarip:
-tamda acikmi$tim yaaa
dedi ve simidi suya batirip yemeye ba$ladi.hocanin surati accaip oldu.we siniftan koca bi 1nisan sesi yukseldi.
hoca rezil olmu$lugun verdigi utancla bi dolu ögüt verdi sinifa.

tanrim o gunler ooofff oooff Çok üzgün, ağlıyor
Sayfa / 24
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa