Sabit ***HOCALARLA YAŞANAN ANILARINIZ VE YORUMLARINIZ***
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 24
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 2021222324 Sonraki SayfaSon Sayfa

mektebı mulkıyeden onur hocadan nagmeler 2008-08-27 (02:00)
Namea Demiroglu (Namea)
Namea Demiroglu (Namea)
O sabah lanet ev arkadasım sametın yuksek volum lu muzıgı haber vermıstı zaten o gunun ıı gecmıcegı sonra yanıma gelıp hadı onur hocanın dersını kacırcaz kalk demesıyle kendımızı bır anda ankarayda bulmustuk kolej de ınıp ac oldugumuzu hatırlamamız ve bım e kadar yurumemız yarım saatımızı almıstı ıctıgımız asıtlı le cola dan olsa gerek kendımızı sorgularken buldum ve dondum samete ya samet bız bu dunyanın bulasık tabagındakı dans eden pıslıklerız gıbı klıse lafımı ettıkten sonra anfının en sote yerıne cekılmıstık dersın sıkılıcıgından olsa gerek bırılerıne msj atmakla ugrasırken onur hoca o buyuk lafını ortaya kondurmustu ARKADASIM O TELEFONLA OYNAYACAGINA CINSEL ORGANINLA OYNA DAHA FANTAZI OLUR ve anfıden bı kahkaha tufanı sıyasalın korıdorlarında yankılandı halen donemın ders notlarında bıle gecen bu sozu yememle telefonu arazı etmem bır olmustu halen kımse bılmez bu buyuk sozu eden onur hocamız kıme dedıgını soylelemekle beraber en buyuk ıyılıgıde etmıs oldu Çok mutlu
2008-08-28 (14:02)
Gülhan Yıldız (gülsena)
Gülhan Yıldız (gülsena)
ya üniversiteden üniversiteye fark var bazen dersler kahkaha bazende uyuyarak geçer.bizim üniversite öyle sürekli bir kahkaha vardır üzülmekazdıır...ben kilis 7 aralık üniversitesindeyim bu arada Gülüyor Gülüyor Yüzü kızarıyor Şaka yapıyor
2008-08-28 (23:55)
Namea Demiroglu (Namea)
Namea Demiroglu (Namea)
Çok mutluÇok mutlu ya bızım dersler nedense hep bı garıp olmustur abımde aynı okulda okur onun ı dersıne gırmıstım gırerken zaten demıstım abı bısı sorarsa anlar benım ogrencı olmadıgımı yok dedı sormaz hayatta dedı bı gırdık derse bugun degısık bı sey yapcam dedı bı terım kullandı ve sırayla herkese sordu sonunda bana geldıgınde kızarmıs bozarmıs bı sekılde hocam wc ye gıdebılırmıyım dedım cıkan kahkaha tufanından yararlanıp dersten sıvısmıstım Çok mutlu aynı hoca 2 yıl sonra dersıme gırdıgınde ama benı hatırlayarak rezıl etmesınıde bılmıstı Çok mutlu
2008-08-30 (13:17)
eğer hocalardan inciler diyosak benim de lisede bi almanca hocam wardı: sınıfa fermuarı acık gelmişti ve dersi öyle işlemişti.bütün sınıf kahkaha atmaya baslayınca dayanamadık bi kagıda yazıp eline verdik adam kendi haline gülerek öğretmen sandalyesine oturup düzeltti kendini.
sonra bi de bizim okulda soru calma olayları akşamları olurdu. okula 4-5 kişi girer soruların bi kopyasını alır cıkarlardı. biz de çözerdik ertesi gün de sınaw :)tabi bi keresinde girenler yakalandılar da(içeriye yaklaşık 40 kişi girince farkedildi)
bitli nuriye 2008-09-03 (02:43)
Didem Kartal (dsphinx)
Didem Kartal (dsphinx)
lisede bitli nuriye dediğimiz sürekli kaşınan bi tarih hocası vardı.tenefüste merdvenlerden inerken pantolonu düşmüştü.hem de okadar kalabalığın içinde.çok utandı.sonra hocanın adını selülitli nuriye koydular:))))))
2008-09-08 (14:49)
Deniz Cik (denizcik33)
Deniz Cik (denizcik33)
Bizzat tanık oldum Mr. Green

öğrtemen- içinde leylek geçen bir şarkı söyleyin
arkadaş- leyleğim sen yoksan eğerrrrr

zuhahaha Mr. Green Mr. Green

ferdi tayfurun neyleyim sen yoksan eğer şarkısının mutant halidir. Mr. Green
hayırlı uğurlu olsun Mr. Green
2008-09-08 (19:21)
Didem Kartal (dsphinx)
Didem Kartal (dsphinx)
Mr. Green Mr. Green Mr. Green süper yaa
2008-09-18 (18:35)
Htrrth Htgrhtr (the-exelance)
Htrrth Htgrhtr (the-exelance)
*kaos* demiş ki:
Ewttt arkadaşlar sıra bende..... Lise son sınıftayız we müthiş bi fizik hocamız war... Bi gün sınavları okurken bi isimsiz kağıtla karşılaşıyo. İsimsiz kağıt 70 almış sınawdan... Sınıfa giriyo we başlıyo esmeye: Hangi kendini bilmez ismini yazmadı? We sonra bütün okulun alay konusu oluyo. NEDEN Mİ? Çünkü ortaya çıkan şey herkesi dumura uğratıyo: Zawallı mühteşem hocamız KENDİ CEVAP KAĞIDINA 70 WERİYOOO!!!!!!!!

bu hikayeyi herkeste yasamış gibi anlatıyo ya yeter yüzlerce kişiden dinledim herkesin mi başına geldi bu olay...
2008-11-16 (19:11)
Zerrin Yavaşoğlu (zerrin1986)
rezzy demiş ki:
iddalıyım bizim dincinin yaptığı kadar komiği olamaz.gene bi gün din kültürü dersindeyiz sevgili hocamız tahtaya bir tane çöp adam çizdi.kafasından boynuna kadar olan kısmına AKIL dedi.boynundan beline kadar olan kısmına İRADE.belden aşağısınada CİNSELLİK dedi ve başladı dersi anlatmaya.sevgili öğrenciler Allah (c.c) insanları 3 unsurda yaratmıştır.AKIL,İRADE,CİNSELLİK.Ama napmış bizim halkımız amuda kalkmış CİNSELLİK,İRADE,AKIL.hehehheheh:DÇok mutluÇok mutlu

buna koptum gerçekten:)
2008-11-16 (19:27)
selimhaki demiş ki:
lise 2 trafik dersindeyiz. derse matematikçi giriyor.
o yüzden pek önem vermiyoz. hoca da vermio zaten. yazılı için konuyla ilgili bi kağıt verdi. ama yazılı ne zmn bilmiyoz. hoca çıktı sınıftan. neyse aldık kağıtları hiç önem vermiyoruz. ark ın teki kağıttan uçak yapıp bizim masaya attı. biz hiç boş durur muyuz. aldık kağıtları biz de uçak yaptık. bi uçak savaşı başladı sıınfta.. başkan bi anda demez mi müdür geliyooor... Çok mutlu her kes yerde havada ne kadar kağıttan uçak varsa hepsini çöpe attık.. neyse müdürden ucuz yırttık.. ama daa bitmedi..
5 dk sonra matematikçi geldi:"ee okudunz mu kağıtları yazılı yapıcam.."
bi anda 25 kişi birden çöp kutusuna yöneldi.. o andaki curcunayı hiç unutmuyorum.. çöpten kağıt alamayanlar alanlardan kapmaya çalıştı..
hoca geçmiş karşımıza kahakahadan kopuyo... neyse sonra.. şaka yaptıını söledi ama bütün sınıf ögretmene rezil olduk..

gerçekten harika ama orda olmayan için:)
Sayfa / 24
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 2021222324 Sonraki SayfaSon Sayfa