çok özlüyorum öyle hocaları.üniverstede yok öyle şeker hocalar.oysa ne güzeldi lise sırası üstü kopyaları,arkadaştan 2 kelime alma çabaları,alırj-ken de hocayla göz göze gelme anı unutmadan bir keresine dolaptan yazılı sorularını çalıp ezberleyip girmiştik sınava.sonuç hüsran kıyım felaket soykırım....çakmış kurnaz herif değiştirmiş
hocanın durumu çakması tam bi trajedi zaten..
ama bence hocanın tuzağıdır o.. yoksa ortada delil bırakmadıysanız anlamak kolay olmaz..
ama harbiden kopya maceraları harika anılar.. heyecenlı oluyo ondan heralde..
yok be ne tuzağı.onun kafası basmazdı öyle şeylere.kesin soruları çaldığımızı duyan ispiyoncunun eseridir.böylelikle sözlü notu olarak 100 almıştır kerata.
bir hikaye daha.lise biyoloji dersindeyiz hocamız şeker bir bayan.sıra arkadaşımın burnu birden ve aşırı şekilde kanamaya başladı bunu gören hoca çantasını kapıp arkadaşın yanına geldi elini daldırdı mendil çıkarmak için ama elindeki malesef mendil değildi..ve bizde ne yapacağımızı şaşırmış eblek eblek bakakalmıştık..1 hafta boyunca dersler çok sessiz geçmişti üf be ne günlerdi...
oooo bu harbiden kötüymüş.. ama yazık kadına kimbilir ne kadar utanmıştır.. yaaa ben de komik bişeyler yazmak istiyorum ama aklıma bişey gelmiyo.. Liseyi çok fazla sevemedim o yüzden hatırlamıyorum heralde..
hayatımdak i en guzel donemdi valla canım bnm kocum bnm mi ole bi dizi vardı
2 3 kere geldiler bizim okulun salonunu kullandılar
tarık akan dersimize girmişti en sağdaki sıraya oturmuştu
baya elenmiştik...
AÇILIŞI BEN YAPIYORUM:lise fransızca dersindeyiz tebeşir zamanı.hoca tahtaya yazıyı yazıyor.sonra arka sıralara gidiyor ve tekrar tahtaya döndüğünde poposunda süper bir tebeşir izi hemde el şeklinde malum tebeşirli ellerle kaşıma yapmamak lazım
buradan sınıfta bıraktığı,zayıf not verdiği,tokat attığı için hocalarla kawga eden,onlara vuran terbiyesizlere sesleniyorum umarım bir gün karşılaşırız
merhabalar ben lisede 2 giderken..size inanılmaz ama gerçek bir olayı anlatmak istiyorum:Bizim okulun çalışkanlarından bir arkadaşın amcası bizim okulda hademe ve her yazılı öncesi amcasıyla beraber akşam okula giderek öğretmenler odasında ki soruları çalıyorlardı.
hazırlık okuyoruz. malum kimse almanca bilmiyor. almanca hocamız sınıfta bir çocuğa nerde oturuyorsun dedi hemde türkçe olarak çocuk sırasını göstererek burda oturuyorum dedi... ne kadar banal dimi :pp