ODTÜ ' lü olmak ayrıcalık mıdır?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 10
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2005-11-09 (13:27)
Ertu Ertu (piert34)
Ertu Ertu (piert34)
arkadaşlar kabul edin bir bok verilmiyor üniversitelerimizde

ben odtü elektronik 2. sınıfım daha bir boktan çaktığım yok.

4.sınıflar da öyle.. sırf geçmek yada ortalama yapmak amacı veren eğitim sistemimiz malasef buna sebep oluyor bide maddi yetersizlikler tabi.

üni.lerde rekabet yarışma yerine; teşvik ve ortak çalışma sunulabilirse düzelmeye gideriz. bundan dolayı odtü türkiyenin en kazık üni.i olduğu için yarışmaya rekabete yol açıyor ve burda okumak ayrıcalıktan çıkyor böyle gidersek ab ye girene kadar (girecez bigün inşallah) üni.lerimizin durumu içler acısı olacak malesef..

hele bu bölüm içi curveleri (çan eğrisi) yok mu?? gözünü not bürümüş insanlar midemi bulandırıyor.. böyle ne arkadaşlık olur ne de toplu çaışma ortamı..

he odtü diploması bir ayrıcalık verir bitirince burayı ve de bu güzelim kampüs tabbiikii..
2005-11-09 (14:21)
crossways
crossways
"CİHANGİR" demiş ki:
Ne ayrıcalığı ya...Türkiyedeki hiçbi üni ilk 500 de değil...Hepsi aynı işte...Çok kıt mantık olarak gelebilir bu yazdıklarım ama ÖYLE napalım...!!!

Tamamen HAKLI YÜZDE YÜZ Gülüyor Rusyaya Ukrayna diince gülüyosunuz ama Kiev Ulusal Teknik Üniversitesi dünyada 351. sırada,St.Petersburg State University 236. Moscow State University 91. Gülüyor Sizin ODTÜ nün hiçbi ayrıcalıı yok arkadaşlar üzgünüm Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor
2005-11-09 (14:34)
Sonay Usta (theLasTMooN)
Sonay Usta (theLasTMooN)
bencede ayrıcalıktır çünkü oraya girenler genellikle kafayı sıyırmış insanlar oluyo Gülüyor ..zaten çok zeki olan insanların dikkat ederseniz hareketlerinde bi gariplik vardır..son olarakta hiperaktifliğin nedeni çok zeki olmaktan kaynaklanıyomuş..içindeki enerjinin bi şekilde dışarı vurumu..diyen demiş inanmak ya da inanmamak size kalmış.... Fikir
2005-11-14 (15:29)
Tugru Demir (tugrulhan9)
Tugru Demir (tugrulhan9)
ne kadar abartıosunuz okulunuzu.hemen hemen butun okullar aynıdır.ben odtude diilim gerci yıldızdayım. 1 yıl kocaelidede okudum .okumasamda baska okullarıda dolastım ama pek bi fark goremedim.yani bu sadece insanların hava atmak için kullandıgı , ben daha iyiyim senden demeye calısmanın bi yolu.cok da kotu biş demiyorum aslında bazen iii de oluyo.aam ne kdr dogru bilinmez???
2005-11-14 (16:19)
Ertu Ertu (piert34)
Ertu Ertu (piert34)
öncelikle pek bir fark yok demek yanlışın daniskası olur.
üviversiteler arasında tabiki farklar olacaktır.şehir,kampüs,imkanlar, yurtlar,hoca kalitesi,ortam falan filan. ama yine de iş öğrenci de biter sonuçta.

işte odtü de iyi öğrenci ve iyi üniversitenin birleştiği bir yer olduğu için ayrıcalıklı olmak engellenemez.bunu odtülü olmayan da bilemez.
2005-11-25 (19:28)
Cengizhan Demir (cengizhan_d)
Cengizhan Demir (cengizhan_d)
Herşey öğrencide biter...Diploma yalnızca bir markadıdır ve güvenilen markalarında bazen sanıldığı kadar yararı olmaz...
2005-12-02 (09:26)
Tugru Demir (tugrulhan9)
Tugru Demir (tugrulhan9)
senin universiteden anladıgın kampus ve sehirse dediklerin dogru.ben baska seylerden bahsediyorum
2005-12-03 (23:50)
Fırtına (FIRTINA_38)
Fırtına (FIRTINA_38)
Gazili olmak ayrıcalıktır ODTÜLÜ olmak ayrıcalıktır..Bu ne yaw başka slogan mı kalmadı herkeş aynısını kullanıyo...ODTÜLÜ Bİ BABANIN GAZİLİ ÇOCUĞU OLMAK ASIL AYRICALIK YA DA TERSİGöz kırpıyor

Olaya dışarıdan bakan bi insan olarak söliom tıpı ve tıpla alakalı bölümlerini çıkar hacettepe nedir biri söelsin..ee ankara üninin dandikliğini köhneliğini anlatmıom bile,gazi müh tıp iibf ve yabancı dilleri çok başarılı kalanları ne denirse densin vasat,ODTÜnün mühendisliği ii...Yorum böyle yapılmalı yok ayrıcalık yok bunu anlamak ayrıcalık diyip işten sıyrılmayı herkes bilir...Ankaradaki ve trdeki ünileri kıyaslayarak odtüyü kıyaslayın bence..
ordamısınız ölümsüzler 2006-01-09 (21:08)
Veskap (veskap)
Veskap (veskap)
ayrıcalıklı oluğunu düşünen arkadaşlara sorarım bnden daha zeki olduğun için mi ordasın yoksa bnim üniden daha fazla imkanları olan bi kampüsün var ondan mı? sana gelecek garantisi mi veriyor ora?? ölümsüzlük mü kazanıyorsun orda okurken senin diplomanda kağıttan değil mi?? ayrıcalığın mezun oluncada sürcek mi?iddaa ettiğin ayrıcalık seni ne kadar yüceltir?? ben odtüde okumak için nlr verirdim sen adüde okumak için nlr den geçerdin?farkeder mi ? iğrenç bir durumdasınız şunuda sorayım sen... üniversiteni geliştirmek adına ne yaptın???? bahçesindeki otları temizleyip sürdün mü toprağı?bank getirmek için belediye ye yalvardın mı? pardon sen ayrıcalıklısın
ben karar veremedim... 2006-01-09 (22:16)
Pink Pit (marionette)
Pink Pit (marionette)
walla bi odtülü olarak ben odtü"lü olmak ayrıcalık mıdır tam olarak karar veremedim. aslına bakarsanız imkanlar, eğitim, kampüs, iş imkanları,ve sayabileceğim onlarca şey açısından bi ayrıcalıktır. ama kpss snvında eğitim dilinin %100 ingilizce olmasından dolayı diğerlerinden daha az avantajlı olduğumuz ve daha az başarılı olduğumuz bi kesin. gerçi odtü gibi türkiye çapında en çok tercih edilen üni.lerden birinden mezun olan birinin kpss snvına ihtiyacı var mıdır o da tartışılır.. sonuç olarak ben "odtü lü olmak evet ayrıcalıktır ama odtü nün de eksikleri vardır" diyorum. odtü ye çamur atanları da kınıyorummm... !
Sayfa / 10
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa